Mihoen met groenten



Ingrediënten:

1 middelgrote aubergine
1 grote courgette
2 rode paprika�s
200 gr shii-take
2 bosui
100 gr taug�
1 blok temp� of 200 gr kip in heel dunne plakken.
250 gr mihoen
1 stukje gemberwortel geraspt
2 el sojasaus
2 el azijn
1 el honing
2 dl groentebouillon
olie
Bereidingswijze:

Snijd alle groenten in blokjes. Bereid de mihoen volgens de verpakking.

Verhit de olie in de pan. Wok alles groenten (behalve de bosui en de taug�)
met de gemberwortel ca 4 minuten in een hele hete wok. Bestrooi met zout
en peper. Maak een mengsel van de sojasaus, de honing, de azijn en de bouillon.
Voeg dit mengsel toe aan het groenten. Laat dit 6 minuten stoven zonder deksel.
Bak intussen de temp� of de kip in een andere pan. Schep alles door elkaar.
Bak de mihoen nog heel kort mee (alleen om te verwarmen) en voeg de taug� toe.
Bestrooi met bosui.





Home